NoMad Merida Racing Team

Ideea creării unei echipe de mountain-bike a încolțit pentru prima oară acum un an, în preajma maratonului medieval Mediaș, atunci când împreună cu cei de la Merida am gustat din mâncărurile tradiționale din sătucul Viscri.

Echipa NoMad exista deja de 10 ani fiind cunoscută sub numele NoMad Adventure Team. În 2011 ea își redefinește activitățile axându-se mai mult pe concursurile de mountain-bike. Astfel, Daniel Sărdan formează o nouă echipă în componența căreia vor intra sportivi cu experiență, dar și tineri care au un mare potențial în ciclism montan. Așadar cine suntem? Emese Fodor, Patricia Plumbotă, Doina Țiței (eu), Daniel Roșu, Marius Cosmin Ditomozu, Cornel Stanciu, Pecka Peter Laszlo, Daniel Sărdan.

Bicicletele echipei NoMad: Merida O’Nine Team Carbon, Matts Lite 2000-D, Juliet Lite 1200-D.

Partenerii: Bicicletele şi echipamentul – Merida, service şi piese de schimb – Veloteca, căştile – Lazer, ciclocomputere Sigma şi alte produse importate de BikeFun în România: CST, Ritchey, KMC, Birzman. Alimentaţia specială în timpul antrenamentelor şi concursurilor este asigurată de Nutricult.ro (HIGH5).

Prezentarea oficială a echipei va avea loc pe 6 Mai 2011. Până atunci ne veți putea urmări pe pagina de facebook http://www.facebook.com/nomadmtb sau la antrenamente în nordul Bucureștiului, Câmpina, Mureș.

Foto by: Dan Mazilu, MBike

Reclame

6 gânduri despre „NoMad Merida Racing Team

  1. Mult succes in competitii si multa ambitie la antrenamente! Ma gandeam insa, avand in vedere greutatea bicicletelor, nu va fi prea usor antrenamentul? Ca sa faceti antrenamentul mai greu, ati avea doua optiuni: fie sa carati niste rucsaci mai grei in spate, fie sa folositi un pinion mai mic decat cel cu care va simtiti confortabil. Ideea ar fi sa obisnuiti muschii cu ceva mai greu, ca sa creasca forta in regim de rezistenta, astfel incat la concurs sa vi se para mult mai usor. Sper ca nu supar pe nimeni cu aceste sfaturi; daca da, insa, imi cer iertare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s