(Septembrie 2010) Predeal MTB Trophy

Despre concurs:

Locul de desfășurare: Predeal, Cabana Fulg de Nea (baza partiei Clabucet)
Data: 25 septembrie 2010
Start: 11:00, Premierea 18:00
Organizator: Primăria Orașului Predeal, Asociația Sportivă Race Tech Ploiesti
Tip competiție: maraton MTB (XCM)
Pagina oficialăhttp://predeal-trophy.ro/
Date contact: Cătălin și Nicușor 0745.023.994
Traseul: Predeal MTB Trophy va fi pregătit pentru două trasee: traseul lung (Pro) -aprox. 45 km.  și traseul scurt (Hobby). -aprox. 20 km. Primii 8 km și ultimii 12 km ai traseelor vor fi comuni pentru cele două categorii.

  • 20 KM – Hobby
  • 45 KM – Pro

Înscrierile: au fost posibile atât online prin completarea unui formular, cât și la fața locului, la cabana Fulg de Nea.
Taxa de înscriere: 50LEI
Categoriile de participare:
45 KM   –   19 – 29 ANI BĂRBAȚI, 30 – 40 ANI BĂRBAȚI, PESTE 40 ANI BĂRBAȚI, OPEN   FEMEI
20 KM   –  15 – 18 ANI BĂRBAȚI, 19 – 30 ANI BĂRBAȚI, 30 – 40 ANI   BĂRBAȚI, PESTE 40 ANI BĂRBAȚI, 15 – 18 ANI FEMEI, PESTE 19 ANI   FEMEI;
Rezultatele pot fi vizualizate aici
Galeria foto: aici


Cum a fost:

10% șanse de ploaie. Este o zi în care meteorologii au cam dat-o în bară cu previziunile lor. Vremea a fost atât de posomorâtă că nu-ți venea să ieși din casă nici măcar să fi fost plătit. Dar planul nostru a fost să mergem la Predeal, după care să mergem la Maros, maratonul din Cluj, care se ținea a doua zi. Nu știam că cei 45km pe care am zis că-i vom face rapid, vor fi atât de grei.

Pe hârtie traseul arăta astfel: START (baza pârtiilor Clăbucet, parcarea mare)  – DN1 – PRIMĂRIE – STR. M. EMINESCU – STR. T. VLADIMIRESCU – CAB. CIOPLEA – POIANA LUI MANOLE – TIMIȘUL SEC – STÂNA PIETRICICA (MASIVUL PIATRA MARE) – CAB. SUSAI – VALEA AZUGII  – CAB. TRIFOIUL – CAB. SUSAI – PÂRTIA COCOȘUL – CLĂBUCET PLECARE – CAB. GÂRBOVA – PÂRTIA CLÂBUCET PLECARE (TELESCHIUL III) – CLĂBUCET SOSIRE – CAB. FULG DE NEA (SOSIRE). Piece of cake. În realitate pot să spun că a fost unul dintre concursurile la care am împins cel mai mult bicicleta. Întradevăr nici vremea nu a ținut cu noi, ploaie măruntă, frig… dar chiar și în condițiile uscate nu cred că am fi fost în stare să urcăm nesfârșitele pante. Recunosc a fost un concurs care m-a chinuit cel mai mult. În schimb partea pozitivă pe care o are această competiție au fost coborârile extrem de tehnice (împânzite de numeroase rădăcini). Iar ultima coborâre a fost de vis, un single track care șerpuia printre copaci, întâmpinând ici colo câte o rădăcină care te mai zdruncina și te trezea la realitate.

Deși personal am avut doar câteva dubii referitor la marcaje, am înțeles că alții au avut parte de niște rătăciri majore (EX: au făcut de două ori o buclă).

Am terminat a doua, cu greu ce-i drept. Traseul m-a stors de puteri.

Astfel încât Clujul a rămas pentru anul viitor.

Reclame

Un gând despre „(Septembrie 2010) Predeal MTB Trophy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s