(Septembrie 2010) Despre Maros MTB Marathon

Informații despre concurs:

 • Data: 26 septembrie 2010
 • Locul desfășurării competiției: Munții Gilău, Cluj
 • Organizator: Clubul Sportiv Maros
 • Traseul: ca și în anii precedenți Maros ne oferă posibilitatea de a alege între două trasee: de 50km și 80km. Traseele se desfășoară pe ruta Gilău – Muntele Rece – Balta – Racatau – Creasta Muntelui Ijar – Pape – Tarnita – Gilău. Traseele nu sunt dificile sau tehnice, nu există porțiuni inabordabile pe bicicleta (pentru un rider antrenat) dar sunt suficient de dure, atât din cauza solului bolovănos cât și din cauza diferenței de nivel acumulate.
 • 50km: 1500 m total asc, alt. max. 1130 m, alt. min 420 m
 • 80km: 2660 m total asc, alt. max. 1360 m, alt. min 420 m
 • Site-ul oficial al competiției: http://marathon.marosbike.ro/
 • Înscrierea se poate face prin completarea formularului online
 • Taxa de înscriere: se poate achita prin transfer bancar, la magazinele Maros Bike sau la fața locului. Taxa diferă în funcție de perioada achitării și distanța aleasă în felul următor: – 80 KM – taxa 70 lei pana in 21.09.2010 (prin transfer bancar sau la magazinele Maros Bike) sau 90 lei la fata locului conform programului; – 50 km – taxa 50 lei pana in 21.09.2010 (prin transfer bancar sau la magazinele Maros Bike) sau 70 lei la fața locului. Plata prin transfer bancar se va face în contul: Clubul Sportiv Maros, CIF: 22224700, IBAN: RO17 BTRL 0130 1205 E544 84XX, Banca Transilvania, La detalii veți specifica “Inscriere Maraton” și numele.
 • Start: Duminica, 26 septembrie, 10:00
 • Lista concurenților înscriși poate fi verificată aici

Cum a fost anul trecut:

Veți găsi niște impresii și fotografii aici

Ne auzim cu bine… cred că va fi un maraton destul de ușor pentru mine luând în considerare calitatea traseelor maratoanelor din anul acesta și pedeasupra presimt că va fi fără ploaie, deși chiar dacă plouă nu cred că vom avea probleme mari 🙂

Reclame

3 gânduri despre „(Septembrie 2010) Despre Maros MTB Marathon

 1. Aș veni să văd cât am evoluat timp de un an :)) De scăpat de ”datorii” o să tot avem ocazii … nu vezi că lumea o înebunit de face o sută de maratoane de mtb? (Thank God) ;))

 2. sa stii ca din fericire, multe multe multe maratoane au rasarit pe la noi in ultimii ani, si foarte bine, ca nu de mult ne plangeam ca nu prea avem unde sa ne concuram, cine stie, poate in 2-3 ani vom avea chiar peste 1000 de concurenti per maraton, chiar ar fi interesant, cat despre locatii cred ca putem concura cu cele mai fabuloase maratoane de peste hotare.

  toate cele bune,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s