(Iunie 2010) Anunt: 26 iunie Triatlonul FaraAsfalt

După maratonul de la Mediaș ne vom îndrepta privirea către mare, mai exact către 2Mai. Pe 26 iunie, va avea loc triatlonul FaraAsfalt, care va cuprinde probele: înot, alergare și MTB. După concurs organizatorii ne promit un after party pe masură!


Informații despre concurs

 • Data: 26 iunie 2010
 • Locul de desfășurare: 2 Mai – Vama Veche – Hagieni
 • Organizatorii: Tudor Vlad (Dudu), Tudor Hristescu
 • E-mail contact: contact@faraasfalt.ro
 • Paginile oficiale: www.faraasfalt.ro și facebook
 • Probe: înot, alergare și bicicletă.
 • Variante de concurs:
 1. Tura lungă – 1,5 km înot, 9 km alergare, 33 km mountainbike
 2. Tura scurtă – 750 m înot, 6,5 km alergare, 33 km mountainbike
 3. Ștafetă – 1×750 m înot + 1×6,5 km alergare + 1x33km mountaibike
 • Traseul:

 1. ÎNOT: Startul probei de înot se va da pe plaja din Micul Golf cu întoarcere în același loc, atât pentru varianta lungă (Galben închis) a traseului cât și pentru cea scurta (Galben deschis).
 2. ALERGARE: 2 Mai – Vama Veche și retur – va începe cu plaja ne-amenajată dintre 2 Mai și Vama Veche, prima bucată va fi cea mai dificilă datorită alunecărilor de teren din faleză (pământ moale) și a stâncilor dinaintea primului golf cu nisip. Se continuă cu alergare pe scoici și pietre, dar fără obstacole semnificative. În varianta scurtă a traseului, alergarea pe plajă se încheie la intrarea în Vama Veche (pescărie – CP1) și continuă cu urcare pe faleză și întoarcere în 2 Mai. Fosta unitate militară de la intrarea în 2 Mai va trebui ocolită pe șosea, revenirea în Micul Golf se va face pe drumul care coboară din șosea către mare. În varianta lungă a traseului se va alerga pe plaja până la capătul plajei din Vama Veche (CP2) cu întoarcere la CP1 (care în acest moment devine CP3) și cu urcare pe faleză și întoarce în 2 Mai pe același traseu ca și pentru tura scurtă.
 3. BICICLETĂ: Traseul de bicicletă va urca din Micul Golf către drumul național, traversează drumul național (50 m de la ieșirea în șosea) și face stânga pe drumul sătesc din fața terasei „La Dinamo”. Drumul merge prin câmpuri pînă la Movila, unde sunt punctele de alimentare și verificare. Traseul continuă pe drumurile agricole care duc către satul Hagieni. Un apeduct dezafectat ne însoțește pe anumite segmente de traseu. După ce trecem de atutobaza de la intrarea din sat continuăm, trecând pe lângă ruina de piatră a unei biserici, până la Magazinul Mixt, unde vor fi punctele de verificare și alimentare. După ieșirea din sat, se coboară pentru a merge dea lungul caionului. Traseul continuă pe drumurile agricole de pe lângă pădure și apoi prin pădure până la Cantonul Silvic. După ieșirea din pădure ne îndreptăm către șosea și apoi din nou pe drumul agricol până la malul lacurilor. Apoi drumul iese la dreapta pe un pod. Traseul continuă pe drumul comunal, ce trece pe lângă satul Limanu și se întoarce până la Movila de unde apoi revenim pe același traseu în 2 Mai la Micul Golf.
 • Taxa de participare: 70 Lei/ varianta scurtă/lungă traseu; 210 Lei /echipă
 • Înscrierile se fac prin completarea unui formular

Reclame

2 gânduri despre „(Iunie 2010) Anunt: 26 iunie Triatlonul FaraAsfalt

 1. Buuun! Ma inscriu, cheltuiesc o gramada de bani sa ajung acolo si … care e premiul sau care sunt premiile? Inteleg ca e un concurs…

  1. Cel mai bine e să vezi cam ce sponsori au și așa mai deduci din premii 🙂
   Da, e un concurs și da e cheltuială, dar va merita 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s