(Iulie 2009) Semi-maratonul de la Piatra Mare

Primul concurs, Semimaratonul Piatra Mare. Nu prea știam cum e cu maratoanele de bicicletă și nici cum e să mergi cu o bicicletă pe munte. Părea simplu, însă s-a dovedit a fi nu doar greu, ci foarte greu.

Am plecat cu Corrado, Casper și Dragoș. La locul de înscriere i-am întîlnit pe Marius, Robert, Vali și Daniel. Eram cam vreo 30 de participanți (deci era un concurs mai mic). Bun, s-a dat startul și am pornit încetișor. Eu și Casper am avut o convenție, el trebuia să stea după mine 😉 Urcușul nu era așa cum mă așteptam, mulți bolovani și eu începătoare, ceea ce m-a făcut mai mult să împing la bicicletă decît să merg pe ea 14 km.

După vreo 6 ore ajungem la vîrful Piatra Mare 1844m. O adevărată realizare pentru mine (cărat bicicleta în cîrcă și împins la ea la greu). În schimb coborîrea am făcut-o pe sus! Fix la final am reușit să găsesc singura balta de pe traseu cu ceva noroi și să mă întind pe burtă cu bicicleta deasupra.

Premianții au fost Dragoș și Vali la juniori, la fete Patricia (cu care urma să mergem a doua zi la o tură) și eu la tombolă (ajunsă penultima.)

Reclame

Un gând despre „(Iulie 2009) Semi-maratonul de la Piatra Mare

  1. FELICITARI!! eu sunt pasionat de enduro-free ride si am gasit ceva „linii” pe unde ati fost si voi,dar pt a le face trebuie sa ajung cam de doua ori la top….:)),ma fascineaza in special coborarea spre timisul sec (triunghi albastru)o sa fie ceva de vis…. vara lui 2011 ma va gasi acolo.in rest toate bune si sa se invarta lantu’.cu respect ionut pascu-salvamont vatra dornei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s