(Iunie 2009) Snagov cu mîna rănită

Cum eram în febra pedalatului non-stop, am hotărît cu niște prieteni să facem o plimbare nocturnă prin București. Eram eu cu MTB-ul împrumutat, Ciprian cu biclăușa lui Cubică, Marius și Nicole, Dragoș aka Sulebeb, Andi cu Bulls, Darku cu Rockrideru nou nouț, Ana. Problema a fost că noaptea s-a dovedit a fi una cu ghinion (o fi de la cei doi pisoiași negri gasiți în parcul Carol) Așadar, nu o să intru în detalii, pagubele au fost următoarele:

– am căzut urît (cam la 30km/h cred), o scurtă amnezie, mâna dreaptă varză (încheietura, cot, umăr), mijloc julit, telefon stricat și ochiul un pic învinețit.
– ax rupt la Andi
– pana Ana
– far împrăștiat prin Tineretului – Darku

A doua zi, urma tura la Snagov cu o parte din 6 oclock. Nu aveam cum să ratez, încăpățînarea a fost prea mare și am trecut și peste durerea aproape infernală a încheieturii. Cu mîna varză și MTB-ul șchiop am pornit. Andreileeds observă că merg mai greu și îmi oferă bicicleta lui Focus Fat Boy. Ce diferență! (a fost ziua în care mă îndrăgostisem de MTB-urile Focus)

Mikaze (rătăcit) ne-a tot plimbat dintr-un loc în altul, astfel am ajuns pînă la urmă la complexul Astoria (mare dezamăgire, un loc cam comunist îmbîcsit de ”mireasma” mititeilor). O scurtă baie, mîncat puțin și înapoi spre București. Spre seară mîna se umflase și mai rău, așa că spre nefericirea mea și la sfaturile doctorului am hotărît să iau o pauză de o săptămînă.

Și acum poze 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s